Results 1 to 2 of 2

Thread: Exeption Error on Theme build

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default Exeption Error on Theme build

    Hi,
    I run the following command to redeploy yahoo theme .. but got exception error...
    I'm using Zimbra Release 5.0.3_GA_2101.RHEL4_20080319090645 CentOS4 FOSS edition
    Any Idea ?
    ==========================
    [zimbra@localhost skins]$ cd /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/skins/yahoo/
    [zimbra@localhost skins]$ cp -a yahoo /tmp/new_yahoo

    change the "SkinName" in /tmp/new_yahoo/skin.properties file as appropriate.

    [zimbra@localhost skins]$ zmskindeploy /tmp/new_yahoo
    Processing templates...
    Processing images...
    Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: net/jmge/gif/Gif89Encoder
    at com.zimbra.kabuki.tools.img.ImageMerge.processGIFs (ImageMerge.java:868)
    at com.zimbra.kabuki.tools.img.ImageMerge.processAggr egate(ImageMerge.java:263)
    at com.zimbra.kabuki.tools.img.ImageMerge.processAggr egate(ImageMerge.java:240)
    at com.zimbra.kabuki.tools.img.ImageMerge.process(Ima geMerge.java:209)
    at com.zimbra.kabuki.tools.img.ImageMerge.main(ImageM erge.java:170)
    Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.jmge.gif.Gif89Encoder
    at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java: 200)
    at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
    at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.j ava:188)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:3 06)
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launche r.java:276)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:2 51)
    at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoade r.java:319)
    ... 5 more
    new_yahoo successfully installed.
    mailboxd restart is required to fully activate skin new_yahoo
    ====================================

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Well the good news is I have the same problem So will see if I can work it out. Keep ya posted.

Similar Threads

  1. [SOLVED] adding new theme
    By sameh in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 04-01-2008, 01:57 AM
  2. Themes in Zimbra Desktop Build 1083
    By knitcap in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2008, 12:14 PM
  3. Problem setting default theme for a domain
    By iain in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 09-19-2007, 01:14 AM
  4. Mixed Theme problems
    By jhoelz in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-26-2007, 07:19 AM
  5. CentOS 4.2 Build
    By andreychek in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2005, 09:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •