Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: force Webmail user to send email with "smtp auth"

  1. #11
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Pisa
    Posts
    135
    Rep Power
    9

    Default

    Di you solved this problem ?
    I'm experiencing it too

    Thank you for you help

    Bye

  2. #12
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default Webmail gets sent to spam folder

    Because of this issue:
    https://issues.apache.org/SpamAssass...ug.cgi?id=6501

    Webmail gets marked as spam because it does not indicate the user was authenticated.

    When a user uses Zimbra Webmail from an IP that is on a PBL the X-Original-IP header gets put into the sent message. When Spamassassin scans the outbound mail (no optoin to turn this off), it sees that the message was NOT authenticated so it checks the X-Original-IP header and detects that the IP was in the PBL.

    This results in Email From an Internal webmail user, TO an Internal Webmail user being marked as spam.

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  2. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 12:34 PM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •