Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with skin.html / mod_proxy_html

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    22
    Rep Power
    9

    Exclamation Problem with skin.html / mod_proxy_html

    a small thing in skin.html confuse the mod_proxy_html of apache

    Code:
    </div xxxxxx>
    looks not working... i changed the skin.html and now it looks good....


    attached the adjusted skin.html
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Thanks. Please file this in bugzilla.

    http://bugzilla.zimbra.com
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default

    Hi, I found something similar when I did a reverse proxy with ZCS 3.01. Applied ur patched skin.html but it didn't help either. Can you give me some hints what u did previously?

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 10:51 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •