Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Some problem on attachments!

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    87
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Some problem on attachments!

    Now I have several problems on attachments:
    1. Can i add more attachments once when i click browse buttom ? I means , when i add the browse buttom , and i want to choose several files once , after that , when i click ok buttom, the files i chose will be upload as attachments right now.

    2. Cannot delete attachments I uploaded? I means, I addad several attachments,but I found I added a wrong one, so i want to delete it ,but i cannot find any buttom can be clicked to remove it.

    any ideas ? thanks for any reply
    Ask Forever...

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Quote Originally Posted by marisu View Post
    Now I have several problems on attachments:
    1. Can i add more attachments once when i click browse buttom ? I means , when i add the browse buttom , and i want to choose several files once , after that , when i click ok buttom, the files i chose will be upload as attachments right now.
    Nope, you can only add one at a time.

    Quote Originally Posted by marisu View Post
    2. Cannot delete attachments I uploaded? I means, I addad several attachments,but I found I added a wrong one, so i want to delete it ,but i cannot find any buttom can be clicked to remove it.
    Just untick the checkbox next to the attachement and that will stop it from being included within the email.

    It would also help people if you said which version of ZCS you were running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    87
    Rep Power
    7

    Default Thanks a lot !

    Thanks for your timely reply . My zimbra version is 509. Next time I will tell this first.

    BTW , I still have another problem , could you give me some suggestion ?It 's about "how

    to get the current preauthkey?" You can find the post here.
    Ask Forever...

Similar Threads

  1. Great Problem: wrong attachments when forwarding emails!
    By shadowscheme in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2008, 04:31 AM
  2. problem with outlook connector - attachments
    By galezer in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 05:06 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-26-2007, 04:12 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-07-2006, 12:21 AM
  5. Reading attachments problem
    By lenjacobs in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 11:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •