Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Zimbra Toaster Problems

  1. #21
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Portland, Oregon USA
    Posts
    30
    Rep Power
    6

    Default

    Too bad and sorry to hear that. Toaster was a nice little add-on.

    The last comment related to Zimbra Notifier 3.0.7 from Habitech which I assume is not part of the Zimbra project. That product does not work at all (at least for me).

    This thread started with a discussion about the Toaster add-on that I believe is/was provided by the Zimbra project.

    You know you are a success when third parties are writing enhancement plug-ins for your products
    The Hon. Rev. Dr. Frank W. Saxton
    Knight in shining armor (2nd class)

    http://security.NOCdesigns.com

  2. #22
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    Any updates on the Toaster-app? I have the same problem as stated previously in this thread. I can start the application but, no popups.

    Does anyone have an modification that works with zimbra 6.02?

  3. #23
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    30
    Rep Power
    6

    Default

    50000000 paid mail boxes, and no working toaster / notifier.
    Mails need just few seconds from sender to receiver but the last way
    to the user they will knocked out. I can't believe it. Sorry.

  4. #24
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by butzkies View Post
    50000000 paid mail boxes, and no working toaster / notifier.
    Mails need just few seconds from sender to receiver but the last way
    to the user they will knocked out. I can't believe it. Sorry.
    Yes, it is quite sad the the toaster will be removed. Hopefuly, someone will pick it up when it will be moved to the open source community and fix it.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  2. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  4. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 12:16 PM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •