Results 1 to 6 of 6

Thread: FC4 cvs out of date problem?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default FC4 cvs out of date problem?

    Hi everyone
    i m trying build zimbra cvs on the fc4.i downloaded source and did what readme says.but when trying build it gives
    "BUILD FAILED
    /zimbra/main/ZimbraServer/build.xml:285: Compile failed; see the compiler error output for details.
    "
    I searched that one guy had problem similar to this and you suggested that update cvs.But i did but there is no solution.
    Can anyone help?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    There should be more output than that. You may want to use a binary distribution for FC4 it will work out of the box with no need to compile things.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default binary is good but...

    we wanted to install source zimbra because then we will need to change source.but we guess that we cant change source in binary release.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default output folder

    how can i find output folder to check error?
    thanks

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    It should display on the command line.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default It was two weeks.Please help

    Hi guys

    I got only this.All screen outputs i sent as attachment.Please find that.

    BUILD FAILED
    /zimbra/main/ZimbraServer/build.xml:285: Compile failed; see the compiler error output for details.
    "
    I searched that one guy had problem similar to this and you suggested that update cvs.But i did but there is no solution


    Where is error folder and what i must do.I dont know...
    Anyone to help
    Thanks
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Date Zimlet problem
    By Klug in forum Zimlets
    Replies: 5
    Last Post: 02-21-2007, 12:18 AM
  3. Zimbra hover date problem
    By achow in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2006, 05:06 PM
  4. Problems installing (cvs) on FC4 (x86_64)
    By shohamlevy in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 12-13-2005, 12:08 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 09-13-2005, 01:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •