Results 1 to 6 of 6

Thread: remove zimbra accounts using the scripts

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Unhappy remove zimbra accounts using the scripts

    Hello all,

    i saved the Bulk Provisioning - Zimbra :: Wiki remove accounts scripts as "deprovision.zmp"
    after that ran these commands

    su - zimbra
    ./deprovision > deprovision.zmp

    but it is saying
    "./bash:deprovision no such file or directory "
    Last edited by phoenix; 07-07-2010 at 02:37 AM. Reason: fixed link

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jayanth View Post
    Hello all,

    i saved the "http://wiki.zimbra.com/wiki/Bulk_Provisioning#Remove_Accounts" remove accounts scripts as "deprovision.zmp"
    after that ran these commands

    su - zimbra
    ./deprovision > deprovision.zmp

    but it is saying
    "./bash:deprovision no such file or directory "
    Surely that's the answer to your question - there is no file (bash script) named deprovision.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default

    Hello ,
    but in the wiki it was said that , before zmprov < deprovision.zmp , run the ./deprovision > deprovision.zmp .

    i tried by leaving that command also, still all the email accounts were there. nothing was deleted.

    thank you,

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Then save the script from the wiki as a script, mark in as executable and then run it as mentioned in the article.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default

    if i am giving zmprov < deprovision.zmp , it is saying "unknown command "



    []$ zmprov < deprovision.zmp
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list
    prov> Unknown command. Type: 'help commands' for a list

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by jayanth View Post
    if i am giving zmprov < deprovision.zmp , it is saying "unknown command "
    Might that be because you didn't run this as the Zimbra user?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Postfix unavailable - queue down
    By pmona in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2010, 09:03 PM
  2. Recover the mail after the crash HDD
    By MrSnaKe in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2009, 03:38 AM
  3. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 03:10 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •