Results 1 to 2 of 2

Thread: Install fails building perl:: not found

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Rep Power

    Default Install fails building perl:: not found

    Building from source using Arch Linux.
    I have resolved nearly all of the issues but this.
    There seems to be either an error in the source or a dns issue.
    There is a reference to a server than cannot be found.
    I cannot find or with any DNS query.

    Trying with "/usr/bin/wget -O /home/public/p4/GNR-605/ThirdParty/Perl/.cpan/sources/authors/01mailrc.txt.tmp23659" to get
    --2010-07-18 22:06:19--
    Resolving failed: Name or service not known.
    wget: unable to resolve host address “”

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Rep Power


    How are you building the perl packages? By default, it uses a public CPAN mirror, so it sounds like you passed the "-p" option to the script.
    Quanah Gibson-Mount
    Server Architect
    Zimbra, Inc
    Zimbra :: the leader in open source messaging and collaboration

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-15-2009, 03:19 PM
  2. Upgrade from 5.0.11 to 5.0.12 corrupted everything
    By axel in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 02-26-2009, 02:05 PM
  3. Install fails becuase MX record not found...
    By bburgis in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-2008, 03:35 AM
  4. Ubuntu 8.04 build will not run after install.
    By bruciebruce in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 09-18-2008, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts