Results 1 to 2 of 2

Thread: I met a refused problem (installing source code):

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    64
    Rep Power
    9

    Unhappy I met a refused problem (installing source code):

    Hi guys,

    I have built a tarball and installed a source code on server, and DNS has configured. But when I send mail to others, it displayes:

    "delivery temporarily suspended:connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused
    "
    My /etc/hosts:

    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    64.xx.xx.xx hd-t3948cl.privatedns.com hd-t3948cl

    and
    #dig localhost


    Code:
    ; <<>> ; <<>> DiG 9.3.1 <<>> localhost
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 53958
    ;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 1
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;localhost.                     IN      A
    
    ;; ANSWER SECTION:
    localhost.              86400   IN      A       127.0.0.1
    
    ;; AUTHORITY SECTION:
    localhost.              86400   IN      NS      localhost.
    
    ;; ADDITIONAL SECTION:
    localhost.              86400   IN      AAAA    ::1
    
    ;; Query time: 0 msec
    ;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
    ;; WHEN: Tue Sep  5 16:04:21 2006
    ;; MSG SIZE  rcvd: 85
     <<>> localhost
    My log display:
    Code:
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: antispam: Stopped
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: antivirus: Stopped
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: ldap: Running
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: logger: Running
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: mailbox: Running
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: mta: Running
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: snmp: Running
    Sep  5 16:44:04 hd-t3948cl zimbramon[10538]: 10538:info: 2006-09-05 16:44:01, STATUS: hd-t3948cl.privatedns.com: spell: Running
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/smtpd[10741]: connect from hd-t3948cl.privatedns.com[64.xx.xx.xx]
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/trivial-rewrite[10743]: warning: do not list domain hd-t3948cl.privatedns.com in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/trivial-rewrite[10743]: warning: do not list domain hd-t3948cl.privatedns.com in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/smtpd[10741]: 05AB01203D7A: client=hd-t3948cl.privatedns.com[64.xx.xx.xx]
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/cleanup[10744]: 05AB01203D7A: message-id=<26517368.31157489064897.JavaMail.root@hd-t3948cl.privatedns.com>
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/qmgr[7397]: 05AB01203D7A: from=<test2@hd-t3948cl.privatedns.com>, size=554, nrcpt=1 (queue active)
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/smtpd[10741]: disconnect from hd-t3948cl.privatedns.com[64.xx.xx.xx]
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/smtp[10745]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Sep  5 16:44:25 hd-t3948cl postfix/smtp[10745]: 05AB01203D7A: to=<test1@hd-t3948cl.privatedns.com>, relay=none, delay=0, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
    BTW, for some reasons, my antivirus and antispam is not running, but I think it should not affect to test zimbra.

    Please help me.
    Last edited by wildhuman; 09-05-2006 at 02:45 PM.

Similar Threads

  1. Installation Problem
    By Ju-Pao in forum Installation Help
    Replies: 39
    Last Post: 05-15-2007, 03:54 PM
  2. Installs but won't start on Linux FC6
    By iain in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: 03-29-2007, 11:19 AM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •