Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra SOAP api not supporting non-us characters?

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default Zimbra SOAP api not supporting non-us characters?

    Hi,


    I've been getting error

    Code:
    <soap:Text>parse error: Error on line 12 of document  : Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence. Nested exception: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8 sequence.</soap:Text>
    when sending messages with non-us characters, ie: , and . Is there any way around this to make Zimbra accept these characters?


    Regards
    Tobo

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default

    In general Zimbra accepts any character. Probably you are not encoding them correctly.

    Next time please give more information like full request/response if you expect to get any suggestion or help.

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 04:31 AM
  2. Issues after upgrading from 6.0.10 to 7
    By rhorist in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 08:38 AM
  3. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 08:40 AM
  4. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  5. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 12:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •