Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with preauth in IE

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    58
    Rep Power
    8

    Default Problems with preauth in IE

    Ok, I've built some C# preauth helper classes etc, which have been tested and work 95% of the time in ie and 100% of the time in ff, however every now and then I get some random error in ie, which ultimately boils down to some javascript error.

    It would appear the javascript problem is on zimbra side, occurs AFTER all the redirection etc. (basically my class generates a link, that has a target of _new, so we pop it up)

    If I can managed to make it happen again, I'll try and report further information for helping in trouble shooting.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    58
    Rep Power
    8

    Default

    update here... the ie js error message I get is:

    Line: 96

    Char: 3

    Error: Object doesn’t support this property or method

    Code: 0

    URL: https://<mailserver>/zimbra/mail

Similar Threads

  1. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 04:40 PM
  2. Adding buttons, the Zm, and IE
    By jtroxel in forum Zimlets
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2007, 09:20 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-16-2006, 02:55 PM
  4. Replies: 12
    Last Post: 05-20-2006, 10:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •