Results 1 to 2 of 2

Thread: CSS attribute selectors problems in IE9

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    31
    Rep Power
    2

    Default CSS attribute selectors problems in IE9

    Hello All,

    I'm having a strange issue with a new theme (skin) we've added to Zimbra.

    In "skin.css" file I used some rules with CSS attribute selectors to highlight unread messages. The following is an example one:

    Code:
    .ZmTradView .DwtListView .Row .Unread TD[id$='su'] {
        color: #ff0000;
    }
    This skin has been deployed on ZCS 7.2.4 NE.

    The problem is that IE doesn't recognize these rules when loads the page; Firefox and Chrome are working well instead.
    I verified that only the rules with these "CSS attribute selectors" are not recognized, other normal rules are working fine, so I think skin is working well.

    The strange fact is that if I simply try to change the color code using the IE debug, then the rule is executed... I was thinking to a cache problem, but no, the CSS is loading fine with my skin rules.

    Reading on the web, these rules are supported by IE9 as described here W3schools css attrbute selector

    Maybe is the Zimbra "doctype" involved?

    I'm using IE9, but in IE8 and IE7 mode is the same.

    Any hints, thoughts?

    Thank you
    Roberto

  2. #2
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    31
    Rep Power
    2

    Default

    Hello

    I found that the problem seems this meta directive:

    Code:
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE9"/>
    I tried with a static html page with a CSS with some rules with attribute selectors, and they are not recognized in IE.

    Investigating more on a stable ZCS NE 7.2.4 production installation, there are many CSS rules that uses attribute selectors that are not reconized in Explorer.

    I'm using IE9, but it's the same in IE10, IE7, IE8.

    Regards
    Roberto

Similar Threads

  1. How adding eduPersonEntitlement attribute
    By raragon in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2011, 05:58 PM
  2. Soap / attribute questions
    By stan92 in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 07-22-2010, 08:06 AM
  3. GAL mobilePhone Attribute
    By folioguru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2009, 09:26 AM
  4. attribute question
    By rafrio in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-02-2006, 02:39 PM
  5. attribute question
    By MichaelA1 in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-2006, 05:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •