Results 1 to 5 of 5

Thread: New email poller not working?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default New email poller not working?

    I have a user who doesn't receive notification of new emails unless he clicks on the send/receive button. Tried reducing his polling interval hoping that might "refresh" it and get it to work, but no luck.

    Any ideas? I have a whole stack of anomolous Zimbra user issues. I'm hoping someone can help me resolve some of them.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by vmartinez View Post
    I have a user who doesn't receive notification of new emails unless he clicks on the send/receive button. Tried reducing his polling interval hoping that might "refresh" it and get it to work, but no luck.

    Any ideas? I have a whole stack of anomolous Zimbra user issues. I'm hoping someone can help me resolve some of them.
    Are you reporting a Zimbra Desktop issue?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    I'm new this. I took a guess at which forum to post it to, and aparently I guessed wrong. What's the difference between a "Reported Error", "Desktop Issue" and "User Issue"?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    No, I was asking whether the issue is about Zimbra Desktop or other zimbra products.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    Oh, in that case yes, Zimbra Desktop - web interface.

Similar Threads

  1. Zimbra mobile sync to email suddently not working.
    By alextsa in forum Zimbra Mobile
    Replies: 11
    Last Post: 03-04-2008, 07:23 AM
  2. Not receiving from given domain
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 19
    Last Post: 02-29-2008, 10:45 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 02:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •