Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] Push Item Failed Error

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    9
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Push Item Failed Error

    I'm receiving the following error and have about 250 of them in my Error Reports folder. I'm not sure what is causing the error so any help would be greatly appreciated.

    Product name: Zimbra Desktop
    Product version: 0.91
    Build ID: 1338
    Release type: BETA
    OS Platform: Windows XP x86 5.1
    Time of event: 2008-10-15 10:55:49
    Error type: service.INVALID_REQUEST
    Error summary: push item failed

    Failure details:
    ----------------------------------------------------------------------------

    <soap:Fault>
    <soap:Code>
    <soap:Value>soap:Sender</soap:Value>
    </soap:Code>
    <soap:Reason>
    <soap:Text>invalid request: contact must have fields</soap:Text>
    </soap:Reason>
    <soapetail>
    <Error xmlns="urn:zimbra">
    <Code>service.INVALID_REQUEST</Code>
    <Trace>btpool0-16391:1224093494465:29f1291540069986</Trace>
    </Error>
    </soapetail>
    </soap:Fault>

    com.zimbra.common.soap.SoapFaultException: invalid request: contact must have fields
    ExceptionId:btpool0-16391:1224093494465:29f1291540069986
    Code:service.INVALID_REQUEST
    at com.zimbra.common.soap.Soap12Protocol.soapFault(So ap12Protocol.java:88)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.extractBodyEl ement(SoapTransport.java:263)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.parseSoapResp onse(SoapTransport.java:224)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:261)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:216)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invoke(SoapTr ansport.java:315)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invokeWithout Session(SoapTransport.java:302)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:714)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:690)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:686)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:682)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sendRequest(O fflineMailbox.java:678)
    at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.sendRequest(Push Changes.java:571)
    at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.pushRequest(Push Changes.java:505)
    at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.syncContact(Push Changes.java:895)
    at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.sync(PushChanges .java:311)
    at com.zimbra.cs.mailbox.PushChanges.sync(PushChanges .java:173)
    at com.zimbra.cs.mailbox.MailboxSync.sync(MailboxSync .java:195)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.sync(OfflineM ailbox.java:116)
    at com.zimbra.cs.mailbox.OfflineMailbox.syncOnTimer(O fflineMailbox.java:97)
    at com.zimbra.cs.mailbox.DesktopMailbox$1.run(Desktop Mailbox.java:259)
    at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)
    at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)

    ----------------------------------------------------------------------------

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    could you please enable debug trace from account setup page, do another sync to let it fail with the error report, and then file a bug with zdesktop.log under <install>/log? that will help us see what field is missing. thanks!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    9
    Rep Power
    10

    Default

    Hi JJ, I turned on debugging and have a log file. Am I supposed to file a bug in Bugzilla with this info?

    Also, are attachments in Bugzilla private? I think there is some sensitive info in the log file that I'd like to keep private.

    Thanks for the help!
    Paul

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    yeah please file a bug with log attached. You can mark any attachment "private" so only zimbra employees can see it.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    9
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks, bug filed:
    Access Denied

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Oakland, CA
    Posts
    9
    Rep Power
    10

    Default

    Hi JJ,

    I'm happy to say that my issue has been resolved by updating my client to 0.92 (build 1418)

    I had just broken the 10,000 mark on error reports too!

    Thanks so much for all the help on this one.
    Attached Images Attached Images

  7. #7
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Thanks Paul for the update!

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 03:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •