Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: attachment problems

  1. #11
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Thank you very much!!!

  2. #12
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default

    I have a similar problem with the Swedish version. Would the same solution work?

  3. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Forget the first try I suggested, what resolved my problem was the patch that Jmhe posted here:

    http://www.zimbra.com/forums/general...h-version.html


    But it seems to be only for spanish versions. He also said that they are working in a new version to fix it in every version

    Sorry

  4. #14
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Let me try the Swedish version. If we can't fix it in the coming release, we will provide manual steps for a workaround.


    Quote Originally Posted by anrushan View Post
    I have a similar problem with the Swedish version. Would the same solution work?

  5. #15
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    I just filed a bug for tracking this issue, which still exists in that latest build 1433.

    Bug 34075 – missing xul resource strings in Swedish version

  6. #16
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    It's fixed in the coming release. For now, please try this manual fix for Swedish version.

    http://www.zimbra.com/forums/general...ersion-zd.html

    Quote Originally Posted by anrushan View Post
    I have a similar problem with the Swedish version. Would the same solution work?

Similar Threads

  1. more Connector problems
    By dlochart in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2007, 12:42 PM
  2. Attachment problems - global only?
    By dlochart in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-29-2006, 12:37 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-19-2006, 11:26 PM
  4. Problems with attachments and Outlook
    By bjdraw in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-27-2006, 08:23 AM
  5. Attachment problems
    By wngoju in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-24-2006, 01:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •