Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: attachment problems

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default attachment problems

    When I try to discharge a mail of the zimbra desktop appears me the following error:

    <radio id="save" label="&saveFile.label;" accesskey="&saveFile.accesskey;"/>
    --------^

    As I can make to correct it?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Can you be more specific about the steps you took in deleting that message? What version/build you are running, on what platform? Thanks.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default attachment

    well I open the message and if comes with attachment I try him to discharge and the error appears:

    <radio id="save" label="&saveFile.label;" accesskey="&saveFile.accesskey;"/>
    --------^

    I am using in windows

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    what type of account you have? (yahoo, gmail, etc.), and what type of attachment you have? (pdf, jpeg, etc.)

  5. #5
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default attachment problems

    I have brinkster account!! and all type of attachment!! do you speack spanish?

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    No I don't. So you are running a Spanish (es) locale for zdesktop?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Dear Jhme

    I have the same problem with all kind of attachments and also with the suitcase "maletin" in spanish

    I receive the following error message

    <radio id="save" label="&saveFile.label;" accesskey="&saveFile.accesskey;"/>
    --------^

    I'm running ubuntu 8.10 x 64 bits in my pc in spanish, my email account is yahoo.com

    I have tried this

    please try this workaround (assuming your locale is en-US):

    1) locate <installdir>/win32/prism/extensions/prism-runtime@developer.mozilla.org/chrome/en-US/branding/brand.dtd

    2) add these two lines to the end of brand.dtd:

    <!ENTITY saveFile.label "Save to Disk">
    <!ENTITY saveFile.accesskey "s">

    3) quit zdesktop by right-clicking on systray icon->Quit

    4) start zdesktop

    I think it does not work becouse

    zimbra/zdesktop/linux/prism/extensions/prism-runtime@developer.mozilla.org/chrome/es/branding/brand.dtd

    already have this modifications

    Lookin forward your reply

  8. #8
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Help

    doubedou, i did what you said i put the two commands in the brand.dtd file and now i've another error when i try to download an attachment:

    <description id="settingsChange" hidden="true">&settingsChangeOptions.label;</description>


    Please any idea

    Thanks

  9. #9
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    I have just posted a solution here:

    http://www.zimbra.com/forums/general...h-version.html

  10. #10
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks a lot

Similar Threads

  1. more Connector problems
    By dlochart in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2007, 11:42 AM
  2. Attachment problems - global only?
    By dlochart in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-29-2006, 11:37 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-19-2006, 10:26 PM
  4. Problems with attachments and Outlook
    By bjdraw in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-27-2006, 07:23 AM
  5. Attachment problems
    By wngoju in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-24-2006, 12:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •