Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Thread: A network service error has occurred

  1. #11
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Rep Power
    8

    Default

    I've changed my timezone and now its working.
    I've downloaded the src of tzdata and used that one.
    Juan

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    we'd like to know what caused the issue. but if you are no longer interested we'll close Bug 33800 – A network service error has occurred

  3. #13
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Rep Power
    8

    Default

    sure i want you to know what is the problem too
    But now i cant reproduce it, maybe efraim can upload the trace
    Thanks

  4. #14
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    >Here is the message that has just been posted:
    >***************
    >we'd like to know what caused the issue. but if you are no longer >interested we'll close Bug 33800 – A network service error has >occurred (Bug 33800 – A network service error has occurred)
    >***************

    I do not understand why you say I'm not interested. Use the ZDesktop for months, encouraging its use, and suffer a forced upgrade even stops working completely. I am looking for a solution in the forum here and you say that I am not interested? Regrettable.

    Firefox can not open http://localhost:7733/zimbra/desktop/login.jsp?dev=1

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Sorry efraim. I mistook jproig for you. I thought there was only one person reporting this issue but there are actually two people on this thread.

    Please do collect the information for us. The url I gave you has the wrong port. It should be:

    http://localhost:7633/zimbra/desktop/login.jsp?dev=1

  6. #16
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    The attempt to open

    http://localhost:7633/zimbra/desktop/login.jsp?dev=1

    in Firefox returns

    HTTP ERROR: 404

    The page you were trying to access does not exist.

    after the splash screen.

  7. #17
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    are you on the same box as where you installed desktop?

  8. #18
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Yes
    I ran the ZDesktop and then tried to open the link you passed me. Appears to SC and then the 404.

  9. #19
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Sorry. Appears to Screen Splash and then the 404.

  10. #20
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    something is very wrong. if you can run desktop, the link must work. If you get a 404, could you check <install>/jetty/logs/access_log.2008-12-08 and search for 404?

Similar Threads

  1. A network service error has occurred (zclient/io).
    By kersfeeshaas in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-18-2009, 09:24 AM
  2. A network service error has occurred (zclient/io)
    By djcovey in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2008, 12:50 AM
  3. Replies: 17
    Last Post: 04-19-2008, 09:27 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  5. A network service error has occurred
    By bjared in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2006, 11:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •