Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: zimbra 0.92 not syncing folder inside inbox which inturn has another folder

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default zimbra 0.92 not syncing folder inside inbox which inturn has another folder

    I have a folder in inbox say A which in turn has another folder B. Zimbra is syncing B but not A. On right clicking on folder it does not even give option to turn on or off sync for that folder.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    That is indeed weird. Which build is this and on what platform? Could you try restart the application?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    I have the same problem: two folders in my IMAP hierarchy have subfolders, and Zimbra doesn't sync these two folders; no options for turning sync on or off are shown on right click.

    This is with the latest build 1433 and Ubuntu 8.10.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Does restart help?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    No. I installed Zimbra Desktop on two PCs this week, a few days ago each. I shut down and restarted the program several times on each PC, but the number of messages in these folders doesn't change at all. Also pressed the send/receive button several times.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    how were these folders created? were they created on the server side first and download? can you give me the exact folder structure so we can try to reproduce the issue?

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    They were created on the server side - most of them years ago, and then downloaded to Zimbra Desktop.

    In what form do you need the folder structure? I'd rather not give the folder names (privacy concerns).

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    OK, do you remember which version/build of desktop was the first one you used to sync down your yahoo account? Maybe in a previous cut there was a bug that caused the missing flag on one of your folders. I'm just guess, because with the current version when I download any folder from server they always have proper flags to support sync on/off.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    As stated above, this was build 1433. Did you try to duplicate the scenario exactly?

    That is: create a folder tree on an IMAP server where some folders contain subfolders, populate all folders (including the "container" folders) with messages. Then install Zimbra Desktop and have it sync the account, with "sync all folders" (or whatever it's literally called) checked in the presets (i.e. when the account is being established).

  10. #10
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    So this is a new install of 1433, not an upgrade from an older build?

    I tried what you described, but it worked fine for me.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 05:42 PM
  2. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 04:23 PM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •