Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Unauthorized access - can't open zimbra, at all

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Unauthorized access - can't open zimbra, at all

    I saw an earlier thread where someone documented an error with the same wording that occurred when trying to access Zimbra from a browser. I am now getting the 'unauthorized access' error when I try to open Zimbra right from my desktop. I can't get into the program at all.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    go to Account Setup and click on "open in web browser" link at the bottom of the page. bookmark it for later use.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Sir, you don't understand what I said. I can't get into Zimbra at all. I can't get to account setup. I can't get into any part of Zimbra Desktop. This error occurs any time I try to to open the program.

    I forgot to note, the program went into some sort of automatic upgrade, then this started happening.
    Last edited by philosmarkxyz; 02-03-2009 at 11:35 AM.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    sorry about the misunderstanding. which version/build you are running?

    did you just upgrade to 1.0? if that's the case, which build you were running before the upgrade?

    can you zip up this file and post it here?

    .install4j/installation.log

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    I have no such directory and file under my Yahoo Zimbra directory and subdirectories. Has the program become corrupted and does it need to be reinstalled?

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Which platform is this? (Mac, Windows XP/Vista or Linux) ?

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default

    Windows Vista.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    for default install locations please see Yahoo! Zimbra Desktop FAQ - Zimbra :: Wiki

    first thing is to find the install folder. then please look for two files: <install>/zdesktop.webapp/webapp.ini and <install>/conf/localconfig.xml. please provide those two files. thanks!

  9. #9
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    Was this fixed, I am having the same issue with one of my users.

  10. #10
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    please provide more info:

    1) which build you are installing
    2) .install4j/installation.log
    3) accessing from browser or zdclient?

    Quote Originally Posted by integrazim View Post
    Was this fixed, I am having the same issue with one of my users.

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 01:20 AM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 10:13 AM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 08:21 AM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 02:30 PM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •