Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Can't start Zimbra Desktop

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Can't start Zimbra Desktop

    My first post to the forum, so bear with me....

    Last night I recieved an error:

    [JavaScript Application]

    ! Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server. If issue Persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra - Forums.

    I downloaded the latest version of Desktop and reinstalled, got an error message at the end about the zimletts<sp?> After the installation I get the same error.

    Not sure what to attach for log files... please advise

    System running Vista
    Last edited by edoucette32; 03-10-2009 at 08:53 AM. Reason: additional information

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    89
    Rep Power
    7

    Default

    Check for updates to Windows Defender.

    A Windows Defender update on Sunday, broke Y!ZD on Monday afternoon. A new update this morning resolved the problem.

    Also, check your Hosts file and ensure 127.0.0.1 localhost is in there, and add it if it isn't.

    This fixed it for me.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default How do I check my hosts file?

    Where do I go to see about the hosts file? And if it's not in there, haw do I add it?

    Thank you!

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    89
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by edoucette32 View Post
    Where do I go to see about the hosts file? And if it's not in there, haw do I add it?

    Thank you!
    Open the hosts file in Notepad.

    The hosts file is located in %systemroot%/system32/drivers/etc

    Good luck.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default I think defender is to blame

    I started having trouble after defender "fixed" something... so, I have updated defender. Unfortunately, I am having the same problem. I re-installed Z! DT and got the same results.

    Help!

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-20-2009, 12:06 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 07:21 PM
  3. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 08:21 AM
  4. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 12:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •