Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Failed to Inject Zimlets

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Failed to Inject Zimlets

    Hi there,

    I'm running F10, with the latest Zimbra build. I get the above error, though my Zimbra continues to work without the Zimlets.

    I've tried reinstalling Zimbra Desktop, but still get the same error. Logs do not say much.

    Thanks!

    zimbra.log
    2009-03-19 17:49:35,627 DEBUG [main] [] offline - Loading 6 folder mappings for service 'yahoo.com'
    2009-03-19 17:49:35,628 DEBUG [main] [] offline - Loading 2 attrs for service 'yahoo.com'
    2009-03-19 17:49:35,628 DEBUG [main] [] offline - Loading 19 folder mappings for service 'gmail.com'
    2009-03-19 17:49:35,629 DEBUG [main] [] offline - Loading 2 attrs for service 'gmail.com'
    2009-03-19 17:49:35,629 DEBUG [main] [] offline - Loading 5 folder mappings for service 'aol.com'
    2009-03-19 17:49:35,629 DEBUG [main] [] offline - Loading 8 folder mappings for service '.m***change'
    2009-03-19 17:49:35,629 DEBUG [main] [] offline - Loading 9 folder mappings for service 'hotmail.com'
    2009-03-19 17:49:39,936 INFO [main] [] log - No Transaction manager found - if your webapp requires one, please configure one.
    2009-03-19 17:49:40,631 INFO [main] [] log - Opened /home/rhelhome/sivaram/zdesktop/jetty/logs/access_log.2009-03-19
    2009-03-19 17:49:40,672 INFO [main] [] log - Started SelectChannelConnector@localhost:7633
    2009-03-19 17:49:40,725 INFO [service-port-ping] [] offline - service port is ready.
    2009-03-19 17:53:34,460 DEBUG [main] [] offline - Loading 6 folder mappings for service 'yahoo.com'
    2009-03-19 17:53:34,461 DEBUG [main] [] offline - Loading 2 attrs for service 'yahoo.com'
    2009-03-19 17:53:34,461 DEBUG [main] [] offline - Loading 19 folder mappings for service 'gmail.com'
    2009-03-19 17:53:34,461 DEBUG [main] [] offline - Loading 2 attrs for service 'gmail.com'
    2009-03-19 17:53:34,462 DEBUG [main] [] offline - Loading 5 folder mappings for service 'aol.com'
    2009-03-19 17:53:34,462 DEBUG [main] [] offline - Loading 8 folder mappings for service '.m***change'
    2009-03-19 17:53:34,462 DEBUG [main] [] offline - Loading 9 folder mappings for service 'hotmail.com'
    2009-03-19 17:53:36,029 INFO [main] [] log - No Transaction manager found - if your webapp requires one, please configure one.
    2009-03-19 17:53:36,641 INFO [main] [] log - Opened /home/rhelhome/sivaram/zdesktop/jetty/logs/access_log.2009-03-19
    2009-03-19 17:53:36,649 INFO [main] [] log - Started SelectChannelConnector@localhost:7633
    Attached Files Attached Files
    Last edited by sivaram; 03-19-2009 at 05:53 AM. Reason: Adding in installation.log

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    can you attach log/zdesktop.out ?


    Quote Originally Posted by sivaram View Post
    Hi there,

    I'm running F10, with the latest Zimbra build. I get the above error, though my Zimbra continues to work without the Zimlets.

    I've tried reinstalling Zimbra Desktop, but still get the same error. Logs do not say much.

    Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Its okay. I've solved this. Realized that the zimbra service was running during the installation -- which resulted in the port being used when the zimlets were being injected. Cheers!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    The installer is supposed to stop/kill zimbra backend service during installation. Somehow this logic failed on your machine....

    Quote Originally Posted by sivaram View Post
    Its okay. I've solved this. Realized that the zimbra service was running during the installation -- which resulted in the port being used when the zimlets were being injected. Cheers!

Similar Threads

  1. zimbra failed to inject zimlets ...
    By devilegna in forum Installation Help
    Replies: 66
    Last Post: 06-13-2010, 11:50 AM
  2. Help!!! Moving ZCS does not work!
    By ASebestian in forum Migration
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2009, 05:06 PM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 11:03 AM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 10:29 AM
  5. Upgrade to zdesktop 0.58 : Failed to inject zimlets
    By Klug in forum Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2007, 07:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •