Results 1 to 2 of 2

Thread: Parse Error

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Parse Error

    Getting this in new WinXPSP3 installation of Yahoo!Zimbra:

    Both Yahoo Calendar and GMail Calendars have been updated.

    com.zimbra.common.service.ServiceException: parse error: Caught ParseException parsing calendar: net.fortuna.ical4j.data.ParserException: Expected [-3], read [-1] at line 1

    ExceptionId:btpool0-8:1238201707749:10c82b04fe7e8f16
    Code:service.PARSE_ERROR
    at com.zimbra.common.service.ServiceException.PARSE_E RROR(ServiceException.java:271)
    at com.zimbra.cs.mailbox.calendar.ZCalendar$ZCalendar Builder.parse(ZCalendar.java:1051)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Pls go to Account Setup and enable "Debug Logging" for *both* Yahoo and Gmail accounts. Then click on Send/Receive Button on Mail tab to do a manual sync. Zip log/zdesktop.log and attach it here.

    Quote Originally Posted by pauljosephhebert View Post
    Getting this in new WinXPSP3 installation of Yahoo!Zimbra:

    Both Yahoo Calendar and GMail Calendars have been updated.

    com.zimbra.common.service.ServiceException: parse error: Caught ParseException parsing calendar: net.fortuna.ical4j.data.ParserException: Expected [-3], read [-1] at line 1

    ExceptionId:btpool0-8:1238201707749:10c82b04fe7e8f16
    Code:service.PARSE_ERROR
    at com.zimbra.common.service.ServiceException.PARSE_E RROR(ServiceException.java:271)
    at com.zimbra.cs.mailbox.calendar.ZCalendar$ZCalendar Builder.parse(ZCalendar.java:1051)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 03:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •