Results 1 to 9 of 9

Thread: [SOLVED] Unable to connect to server - Connection refused by localhost:7633

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Unable to connect to server - Connection refused by localhost:7633

    Deleted Signature, emptied Trash and Junk. Still cannot connect. Get this when clicking on Send and Receive:

    method: SyncRequest
    msg: Cannot connect to server.
    code: EMPTY_RESPONSE

    Get this when going to Setup:

    Debug message: invalid request: zimbraPrefMailSignature is longer than the limited value 1024

    Exception:

    com.zimbra.common.soap.SoapFaultException: invalid request: zimbraPrefMailSignature is longer than the limited value 1024
    ExceptionId:btpool0-26018:1240414355823:6c067922949ff8ca
    Code:service.INVALID_REQUEST
    at com.zimbra.common.soap.Soap12Protocol.soapFault(So ap12Protocol.java:88)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.extractBodyEl ement(SoapTransport.java:263)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.parseSoapResp onse(SoapTransport.java:224)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:277)
    at com.zimbra.common.soap.SoapHttpTransport.invoke(So apHttpTransport.java:226)
    at com.zimbra.common.soap.SoapTransport.invoke(SoapTr ansport.java:315)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.invoke(ZMailbox.jav a:514)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.invoke(ZMailbox.jav a:508)
    at com.zimbra.cs.zclient.ZMailbox.createSignature(ZMa ilbox.java:4264)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.pushSi gnature(DirectorySync.java:546)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.pushAc count(DirectorySync.java:474)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.sync(D irectorySync.java:176)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.syncAl lAccounts(DirectorySync.java:122)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync.access $000(DirectorySync.java:55)
    at com.zimbra.cs.account.offline.DirectorySync$1.run( DirectorySync.java:70)
    at java.util.TimerThread.mainLoop(Unknown Source)
    at java.util.TimerThread.run(Unknown Source)

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    bump. Need help with this. Server is 5.0.6, desktop is 1.0 1537 Windows

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    please upload log/zdesktop.log

    Quote Originally Posted by sanderson@mma.org View Post
    bump. Need help with this. Server is 5.0.6, desktop is 1.0 1537 Windows

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default attached a zip of the log files

    Thanks. Hope you can find an answer
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Have you tried logging in from web client and delete the signature?
    Quote Originally Posted by sanderson@mma.org View Post
    Thanks. Hope you can find an answer

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    I will try that now and get back to you. Thanks.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    User has no signature on the web client and a custom signature on the desktop client. The custom sig has a fancy script font used for the name to look like a real signature. Could be the issue. How can I remove the signature from the desktop without logging into the desktop? It must be stored somewhere in the zdesktop folder?

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    are you still having trouble logging in to zd ?

  9. #9
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Boston
    Posts
    15
    Rep Power
    8

    Default

    Removal of custom signature solved the problem. Must have been the script font causing the issue. Thanks for your support.

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 05:18 AM
  4. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  5. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •