Results 1 to 3 of 3

Thread: Attachement Upload Failure

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default Attachement Upload Failure

    Hi all,

    When using the Desktop Client (RC3) on MAC (not tried any other platform) and replying to an email in a shared folder I can not add an attachment. I receive the following error:

    method: SaveDraftRequest
    msg: upload not found: 08e19297-712b-449d-ba82-70de1d2f8b7c:d6c2689b-3544-4166-bafc-5e61cb1d02a9
    code: mail.NO_SUCH_UPLOAD
    detail: soap:Sender
    trace: btpool0-1052:1241087515357:07479e2d7eb2ed01
    request:

    Body: {
    SaveDraftRequest: {
    _jsns: "urn:zimbraMail",
    m: {
    attach: {
    aid: "08e19297-712b-449d-ba82-70de1d2f8b7c:d6c2689b-3544-4166-bafc-5e61cb1d02a9"
    },
    e: [
    0: {
    a: "xxx@example.com",
    p: "Some Name",
    t: "t"
    },
    1: {
    a: "yyy@otherdomain.com",
    p: "Some other Name",
    t: "f"
    }
    ],
    idnt: "50d9383b-d173-46bd-ba12-7b6245711a0b",
    irt: {
    _content: "<D9622ABBBB75E24CBB9512FDD8B126432A753B@foo-bar.com>"
    },
    mp: [
    0: {
    content: {
    _content: "
    Zimbra Version is 5.0.13 NE. I verified this with 2 Accounts on 2 different Clients.

    Is that a problem with Zimbra Desktop or with ZCS? The Problem does not occur, when using the Webclient....

    Regards
    Thomas

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    you are running into this bug: Bug 35012 &ndash; reply on-behalf-of from shared folder is broken

    it's fixed in ZD 1.0.1, which is coming out soon.

    Quote Originally Posted by deepblue View Post
    Hi all,

    When using the Desktop Client (RC3) on MAC (not tried any other platform) and replying to an email in a shared folder I can not add an attachment. I receive the following error:



    Zimbra Version is 5.0.13 NE. I verified this with 2 Accounts on 2 different Clients.

    Is that a problem with Zimbra Desktop or with ZCS? The Problem does not occur, when using the Webclient....

    Regards
    Thomas

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by jmhe View Post
    you are running into this bug: Bug 35012 &ndash; reply on-behalf-of from shared folder is broken

    it's fixed in ZD 1.0.1, which is coming out soon.
    Hi jmhe,

    thanx a lot. I have to improve my bugzilla search skills :-)
    It is not the first time, that I unsuccessfully searched bugzilla (that's what I usually do before posting)....

    Regards
    Thomas

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 10-19-2008, 09:52 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 08-04-2008, 06:17 PM
  4. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  5. system failure: getDirectContext
    By avisser in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2005, 05:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •