Results 1 to 8 of 8

Thread: zDesktop 2 beta 2 stuck on "loading"

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default zDesktop 2 beta 2 stuck on "loading"

    Hi people.

    It was the case with beta 1 already.

    Running Seven 32 bits (french), brand new reinstalled yesterday.
    Only OOo 3.2 & Opera 10.51 are installed (no iTunes, no additionnal stuff).

    In the log file, I'm getting:
    Code:
    2010-04-07 13:07:28,931 WARN  [btpool0-6] [mid=2;] SoapEngine - handler exception
    java.lang.NullPointerException
    	at com.zimbra.cs.service.account.ToXML.encodeSignature(ToXML.java:193)
    	at com.zimbra.cs.service.account.GetInfo.doSignatures(GetInfo.java:245)
    	at com.zimbra.cs.service.account.GetInfo.handle(GetInfo.java:155)
    	at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEngine.java:419)
    	at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.java:263)
    	at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.java:157)
    	at com.zimbra.soap.SoapServlet.doWork(SoapServlet.java:291)
    	at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.java:212)
    	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:727)
    	at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(ZimbraServlet.java:182)
    	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:511)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:390)
    	at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:216)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:182)
    	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:765)
    	at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:418)
    	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:230)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
    	at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:230)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
    	at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326)
    	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:543)
    	at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.content(HttpConnection.java:939)
    	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:755)
    	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:218)
    	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:405)
    	at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(SelectChannelEndPoint.java:409)
    	at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$PoolThread.run(BoundedThreadPool.java:451)

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default Try

    Try just killing the screen and restarting. I found this worked.

    Glenn

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Tried that several times, even tried to use another browser.
    Still stuck on "Loading"...

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Nasty.

    Just tried on another computer...
    This time the OS is Seven 64 bits (still french).
    Same issue.

    First launch (the very first one) was successfull : I was able to create my "zimbra" account and to see the initial sync.

    Then I restarted my computer and...
    Stuck.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    please file a new bug. this is not the same as bug 46450.

    can you disable your signature at ZWC and then try to setup the account again on ZD? will that get you unstuck?

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    I have no signature.
    New bug opened : Bug 46937 – Beta1 & Beta2 stuck on loading
    Last edited by Klug; 05-10-2010 at 01:09 AM.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Beta 3 seems to fix this (at least on seven 64 bits french).

Similar Threads

  1. OutOfMemoryError Zdesktop 2 beta 1
    By bquinata in forum Error Reports
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2010, 01:22 PM
  2. mailto links not working in ZDesktop 2.0 Beta 1
    By tonyawbrey in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2010, 11:11 AM
  3. Is Zdesktop 2.0 Beta aailable for download ?
    By Aderium in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2010, 11:49 AM
  4. Error report from ZDesktop Beta
    By qwbillings in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2008, 02:59 PM
  5. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •