Results 1 to 3 of 3

Thread: ZD 2.x Beta not starting

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    68
    Rep Power
    9

    Question ZD 2.x Beta not starting

    zdesktop_2_0_beta2_b10414_win32.msi
    client: windows xp service pack 3
    language: spanish
    reproducible: always
    itunes installed: never

    Description:
    installation of ZD went fine. While trying to run ZD the following appears /see also the two images attached):

    A Script on this page may be busy or it may have stopped responding. You can stop the script now or you can continue to see if the script will complete
    Script file:///C:/Archivos%20de%20programa/Zimbra/Zimbra%20Desktop/win32/prism/modules/WebAppProperties.jsm:199
    webapp.ini file contains:
    [Parameters]
    id=zdesktop@zimbra.com
    name=Zimbra Desktop
    uri=http://127.0.0.1:0/desktop/login.jsp?at=@install.key@
    icon=launcher
    status=false
    location=false
    sidebar=false
    navigation=false
    trayicon=true
    splashscreen=splash.html
    include=localhost
    changing trayicon to false made ZD start. However this cannot be considered as solved since it is not a permanent fix. i was thinking that the prism problems where fixed on 2.x version.

    for previous (and not solved) posts, here are other references:

    http://www.zimbra.com/forums/install...won-t-run.html

    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=492110

    http://www.zimbra.com/forums/install...-starting.html (really not solved..SOLVED is not the correct answer here)

    http://www.zimbra.com/forums/general...t-desktop.html

    we need more testing. Will be glad if someone from zimbra can guide us to better pinpoint the root cause of this.

    thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default

    The same problem

    Zimbra Community 6.0.6
    Zimbra Desktop 2.0 Beta 2

    Linux version of ZD 2.0 Beta 2 works fine

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    The same problem, with windows xp sp3 spanish

Similar Threads

  1. upgrade broke server :Unable to connect to the MTA
    By esb123 in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 05-02-2012, 01:20 PM
  2. Zimbra Desktop 2 beta 2 not starting
    By thenilo in forum General Questions
    Replies: 10
    Last Post: 04-18-2012, 04:10 PM
  3. [SOLVED] Error Starting Zimbra
    By Manuel in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-2010, 07:50 AM
  4. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM
  5. Zimbra on Debian?
    By omry_y in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2005, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •