Results 1 to 8 of 8

Thread: Zimbra Desktop 2.0 Error on Win XP XP3

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default Zimbra Desktop 2.0 Error on Win XP XP3

    Hi,
    I try to install Zimbra Desktop 2.0 on Win XP SP3 and I can`t complete the installation because it show the following message when I try to execute.

    A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, or you can continue to see if the script will complete.

    Script: file:///C:/Archivos%20de%20programa/Zimbra/Zimbra%20Desktop/win32/prism/modules/WebAppProperties.jsm:232
    If I select continue, then shows this error:
    Couldn't access Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra :: Forums.
    Then I select OK and the application turn-off.
    I follow the steps but the error persists.
    Please help me.
    Thanks,
    Andres from Argentina.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    you are running into this bug: https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=52003

    someone posted a workaround here: http://www.zimbra.com/forums/general...tml#post198593

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default

    Hi, I follow the steps detailed in the bug 52003 posted by trolo_vk and a new error appears and it is the following:
    A message with "Windows Script host.....Initializing, please wait, button accept", if y press Accept, the message apears again one time and disapears automatically and then show another message " File operation failed. Please close any open files under C:\Documents and Settings\AFA\Local Settings\Application Data\Zimbra\zdesktop\log", the log is empty and Zimbra Desktop 2.0 never runs.
    Please, somebody help me to resolve this issue.
    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Bummer!!

    Hello!

    I just tried to get it working also, with no luck. Not even the proposed workaround... worked.

    I installed it on 2 portuguese Windows XP SP3, no go.

    This is a major showstopper for ZD 2.0 on Windows XP. Lets hope a new version will appear fast, I'm using it on Mac too and it seems nice and fast.

    Regards,

    RA

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default Zimbra Desktop 2.0 on windows xp sp3 spanish

    anyone knows if exists another version of ZD 2.0 that runs on windows xp sp3 spanish?, because I try to use the only last version that I found in the offcial page and never never never runs.
    Also I used ther version 1.4 and worked, but its very limited.
    Thanks for all and pleeeeeeeesssseeeeeee somebody HELP ME!!!

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    39
    Rep Power
    7

    Default PRoblema with zdesktop 2.0 and wxp sp3

    I have the same problem.
    S.O zdesktop WXP SP3 spanish and 2.0.
    My mistake is that you can contact the local server
    He had no previous version installed zimbra desktop.
    The error is :
    Couldn't access Zimbra Desktop server. If issue persists after reinstall, please check logs for errors and report to Zimbra Desktop - Zimbra :: Forums

    And I reinstall , and reinstal and the error is same.


    Thanks

  7. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default Error de ZD 2.0

    Hola, cual es la mejor solucion a este problema de version ?
    Hi, Which is the best solution at this problem of version?
    Muchas gracias, Saludos
    Thanks

  8. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    54
    Rep Power
    5

    Default

    I have the very same problem. We are a 120 users company trying to migrate from Outlook 2007 to ZD but since all workstations have XP it seems impossible.

    Hope we can find a solution soon,

    Pancho

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 07:21 PM
  3. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 01:00 AM
  4. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 08:56 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •