Results 1 to 4 of 4

Thread: attachments problems

  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default attachments problems

    Hi, everyone

    Im getting some problems with attachments.
    When I send a mail with attachment to my local domain,
    I receive the mail, with the attachment marked as corrupt, but I also
    receive the Undelivered Mail Returned to sender mail with something like this

    <xxxxxx@xxxxxxxx>: host xxxxxxxxxxx[xxx.xxx.xxx.xxx]
    said: 501 Bad parameter. (in reply to end of DATA command)

    any help?

    but when I send the exact mail to Hotmail etc,,,I can open the mail and the attachment with no errors


    Im using zimbra 7.2 on Ubuntu 8.04 and Zimbra Desktop 7.1.4 GA (build 11299
    Last edited by wikidk; 05-03-2012 at 11:31 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    its working again,
    we had some estrange dns problems,
    we needed to put our local dns server at the top of the dns list
    and now the attachments are being delivered without errors.

    tks

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by wikidk View Post
    its working again,
    we had some estrange dns problems,
    we needed to put our local dns server at the top of the dns list...
    If you're using a Split DNS (you're behind a NAT router) then you should only have the LAN DNS server in your resolv.conf.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    Thanks for the reply, we had made the changes and it works fine,,,
    now we have only the LAN dns servers on the resolv.conf
    thanks again!!

Similar Threads

  1. Outlook having problems connecting to Zimbra server
    By Labsy in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2011, 12:33 PM
  2. Problems with Blackberry Attachments
    By Tim G in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2007, 07:56 AM
  3. Problems with attachments and Outlook
    By bjdraw in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 09-27-2006, 08:23 AM
  4. Drag email to calendar and attachments
    By Richard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2006, 01:09 AM
  5. Reading attachments problem
    By lenjacobs in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 11:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •