Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem With Forum Search?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    11

    Default Problem With Forum Search?

    I did a Search on the word "zimbraMailPurgeSleepInterval" here in the forums and got nothing for results.

    But I recalled seeing a post and somehow found http://www.zimbra.com/forums/adminis...l-cleanup.html.

    Just curious why the forum indexing mechanism didn't catch this thread?

    All the best,
    Mark

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hmmm
    looks like that word is too long.

    Can you file a bug please in our bugzilla?

    Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Hmmm
    looks like that word is too long.

    Can you file a bug please in our bugzilla?

    Thanks!
    Will do later today, no problem.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Forum Search Broken?
    By Zig in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-25-2007, 11:30 AM
  2. Forum search captcha is the most annoying thing ever
    By telmnstr in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-19-2007, 02:39 PM
  3. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 09:26 AM
  4. Problem with resource search
    By hlandgar in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-26-2007, 09:24 PM
  5. A problem about the Search.
    By sshgz in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •