Results 1 to 9 of 9

Thread: Status Update

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25
    Rep Power
    9

    Default Status Update

    May we have an update on the status of the Evolution Connector either from Porch Dog Software or Zimbra? Since upgrading to Fedora 7 things have been a bit choppy (i.e. lots of crashes). I hesitate to post bugs considering I am using on an unsupported platform (evoi 2.10.2). I managed to tweak the source to accommodate the changes but...

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    115
    Rep Power
    9

    Default

    What problems are you seeing? Are any of your tweaks something we should fold back into the source tree?

    Thanks for your help,

    Scott

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by sculi2000 View Post
    What problems are you seeing? Are any of your tweaks something we should fold back into the source tree?
    The tweaks were of configure in nature adding an option to recognize and proceed against evo 2.10.

    The crashes are harder to pinpoint as I haven't installed debug packages to help TS. I get crashes modifying account properties consistently. I was getting crashes attempting to send somehow in conjunction with address book lookups. These have cleared up since blowing away my .evolution folder and starting over. I will gladly be more proactive in bug reporting if so desired I've just been trying to be patient waiting for an update that would "officially" support evo 2.10.

    In general I think the connector could use some cleaning up, finalizing and was wondering if anyone was working toward this end?

    Thanks for your time and prompt response!

    -Mike

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    115
    Rep Power
    9

    Default

    It'd be great if you could help troubleshoot these things. We'd love the help. We know there is a problem with 64 bit Linux, but in the testing we've done of 2.10, we haven't found any significant problems.

    By the way, if you get the latest zimbra evo source, it should build straight away on 2.10. Let me know if it doesn't.

    Thanks,

    Scott

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    25
    Rep Power
    9

    Default

    Where should I be getting the source. I think I might be pulling old source.

    svn co SourceForge.net Repository - [zimbra] Index of /trunk/ZimbraEvolution

    Is that right? The svn web interface shows no updates for the past three months?

    -Mike

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    115
    Rep Power
    9

    Default

    Oh. That's not good. I've actually committed a couple of different things to the codebase in the last month. I'll try and figure out what's going on and let you know.

    Scott

Similar Threads

  1. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 08:28 AM
  2. Tomcat, Java VM Problems - RAM related? Help
    By Mo_Hong in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-28-2007, 02:00 PM
  3. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM
  4. Tomcat hanging
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 42
    Last Post: 04-19-2006, 08:06 PM
  5. mta and mailbox die
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2006, 03:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •