Results 1 to 4 of 4

Thread: Connector not working with Evolution 2.24 and Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    6

    Default Connector not working with Evolution 2.24 and Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    I am running zimbra on a ubuntu 8.04 lts server

    zmcontrol -v: Release 5.0.11_GA_2695.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition

    On my Laptop I am running Evolution 2.24.2 on Ubuntu 8.10.

    I have downloaded the 0.1.1 versionof the evolution connector from sourceforge. I changed the path as decribed in

    http://www.zimbra.com/forums/evoluti...ugin-work.html

    and the plugin shows up in Evolution and I can configure it, however, neither the calendar nor the contacts work.

    Contacts don't work at all. I do not see an error message or anything. It simply does not sync with my zimbra account.

    The Calender returns the following error messages:

    Error at »zimbra://username@myzimbraserver:80/10«:
    Unable to go online

    and then

    Error at »zimbra://username@myzimbraserver:80/10«:
    Authentication failed

    Unlike suggested in this post:

    http://www.zimbra.com/forums/evoluti...-contacts.html

    I disabled all encryption to make sure that the problem still exists.

    I also downloaded the latest svn snapshot of the Evolution Connector, however, inside the trunk folder there was no bootstrap.sh file, so I was unable to install that.

    So does anyone have any ideas where the problem might be with the 0.1.1 connector not working and how to compile the latest svn snapshot? Thanks in advance for your answers.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default Having the same problem

    I am having the same problem. The symptoms are exactly the same.

    Is there any way the debugging can be turned on, so that we can try to work out what is going on ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    According to the SVN change log the last commit was about four months ago where it talks about Evolution 2.23 so it may be a issue with newer releases. And it looks like somebody has already raised a ticket about it :-

    SourceForge.net: ZCS Evolution Connector: Detail: 2378321 - zimbra connector doesn't work with evolution 2.24

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks. I will try to follow it up. Meanwhile, I have switched to TBird

Similar Threads

  1. Get emails out of zimbra or get it working again?
    By kingfeanor in forum Migration
    Replies: 9
    Last Post: 11-25-2008, 12:02 AM
  2. I got Ubuntu and Zimbra working
    By pacsteel in forum Installation
    Replies: 73
    Last Post: 06-23-2008, 11:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •