Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem to navigate in french help file

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    140
    Rep Power
    8

    Default Problem to navigate in french help file

    I have a problem to navigate in french help file (5.0.9 open source edition).
    zimbra/help/fr/advanced/Zimbra_User_Help.htm is displayed correctly,
    but when trying to access an item from the main menu (, nothing happen.

    When using "Index" it works fine, but not when using "Contents".

    I made another test using the english help file : works perfectly.
    I made another test whith spanish : same problem as french.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Hello Philippe.

    Are you using FF3 ?
    If you are, this is a known bug : Bug 30754 – FF3: Help's left pane displays nothing, all links are gone

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    140
    Rep Power
    8

    Default

    No David It's FF2. And the problem does not appear with english help file

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Just tried with french help.

    FF3.0.1 (US English) and ZCS 5.0.7 : doesn't work
    FF2.0.0.12 (french) and ZCS 5.0.7 : doesn't work
    IE7 (Vista, french) and ZCS 5.0.7 : works
    Safari 3.1.2 (french) and ZCS 5.0.7 : works

    FF3.0.1 (US English) and ZCS 5.0.9 : doesn't work
    FF2.0.0.12 (french) and ZCS 5.0.9 : doesn't work
    IE7 (Vista, french) and ZCS 5.0.9 : works
    Safari 3.1.2 (french) and ZCS 5.0.9 : works

    Looks like the current bug could be expanded to FF2 (and/or another bug created as language specific).

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    140
    Rep Power
    8

    Default

    ok i'll create a new bug

  6. #6
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Patch available in my comment to the bug : Bug 31006 : Localiezd Help file does not works correctly
    Last edited by Klug; 08-25-2008 at 07:41 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-08-2008, 03:01 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2007, 08:31 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  4. single File per message problem
    By incarose in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 11-16-2005, 04:23 PM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 08:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •