Results 1 to 3 of 3

Thread: 0.58 just installed - some problems found

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Rep Power

    Default 0.58 just installed - some problems found

    I've just installed Zimbra Desktop 0.58, the installation went fine, no errors, but after I finished the install and went over to the account testing, I got the following error on the page:

    system failure: java.lang.ClassCastException: java.util.HashSet

    In the mailbox.log the message was the following:

    2007-10-04 18:07:33,360 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerName
    2007-10-04 18:07:33,360 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerVersion
    2007-10-04 18:07:33,360 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerPort
    2007-10-04 18:07:33,361 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteSecureConn
    2007-10-04 18:07:33,559 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=;] SoapEngine - handler exception
    java.lang.ClassCastException: java.util.HashSet
    at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.createDirector yEntry(
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineProvisioning. createAccount(
    at com.zimbra.cs.service.admin.CreateAccount.handle(C
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:191)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:104)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:268)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:727)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:820)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(Ser
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(Se
    at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(Se
    at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(Co
    at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebA
    at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection .handle(
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle (
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha
    at org.mortbay.jetty.handler.RewriteHandler.handle(Re
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha
    at org.mortbay.jetty.Server.handle(
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(Htt
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection$ ntent(
    at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser. java:644)
    at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpPa
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnec
    at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$ n(

    Just to let you know, if you have any solution to this problem, it would be great...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Rep Power


    Interesting. If this is really a clean install, then everybody should see this. Not sure why it works for others. Please file a bug with this information. Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Rep Power

    Default think so....

    I'll file the bug. I think it was a clean install, it did not show any error messages. This is a Linux install and it's sync to a NE 4.5.6 edition. I'll keep it posted on what I find.


Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 02:20 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 09:36 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts