Results 1 to 3 of 3

Thread: 0.58 just installed - some problems found

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Venezuela
    Posts
    52
    Rep Power
    9

    Default 0.58 just installed - some problems found

    I've just installed Zimbra Desktop 0.58, the installation went fine, no errors, but after I finished the install and went over to the account testing, I got the following error on the page:

    system failure: java.lang.ClassCastException: java.util.HashSet

    In the mailbox.log the message was the following:

    2007-10-04 18:07:33,360 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=127.0.0.1;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerName
    2007-10-04 18:07:33,360 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=127.0.0.1;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerVersion
    2007-10-04 18:07:33,360 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=127.0.0.1;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteServerPort
    2007-10-04 18:07:33,361 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=127.0.0.1;] misc - checkValue: no attribute info for: offlineRemoteSecureConn
    2007-10-04 18:07:33,559 WARN [btpool0-8] [name=zimbra;ip=127.0.0.1;] SoapEngine - handler exception
    java.lang.ClassCastException: java.util.HashSet
    at com.zimbra.cs.db.DbOfflineDirectory.createDirector yEntry(DbOfflineDirectory.java:67)
    at com.zimbra.cs.account.offline.OfflineProvisioning. createAccount(OfflineProvisioning.java:476)
    at com.zimbra.cs.service.admin.CreateAccount.handle(C reateAccount.java:58)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:324)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:191)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:104)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:268)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:727)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:170)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:820)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(Ser vletHolder.java:487)
    at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(Se rvletHandler.java:362)
    at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle( SecurityHandler.java:216)
    at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(Se ssionHandler.java:181)
    at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(Co ntextHandler.java:712)
    at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebA ppContext.java:405)
    at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection .handle(ContextHandlerCollection.java:211)
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle (HandlerCollection.java:114)
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha ndlerWrapper.java:139)
    at org.mortbay.jetty.handler.RewriteHandler.handle(Re writeHandler.java:176)
    at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(Ha ndlerWrapper.java:139)
    at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:313)
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(Htt pConnection.java:506)
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.co ntent(HttpConnection.java:844)
    at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser. java:644)
    at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpPa rser.java:211)
    at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnec tion.java:381)
    at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(Selec tChannelEndPoint.java:396)
    at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$PoolThread.ru n(BoundedThreadPool.java:442)

    Just to let you know, if you have any solution to this problem, it would be great...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Interesting. If this is really a clean install, then everybody should see this. Not sure why it works for others. Please file a bug with this information. Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Venezuela
    Posts
    52
    Rep Power
    9

    Default think so....

    I'll file the bug. I think it was a clean install, it did not show any error messages. This is a Linux install and it's sync to a NE 4.5.6 edition. I'll keep it posted on what I find.

    Regards,
    E.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 02:20 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 09:36 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •