Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: 0.58 - mb has no properties

  1. #11
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    fwiw, I am experiencing this issue as well.

    Server is: 4.5.8_GA_1394.RHEL5_20071002145535 CentOS5 FOSS edition

  2. #12
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    Same thing here -- on Mac OSX, 0.58 doesn't show any Mail tab, and periodically spits out "no properties" error window. If it did "Send Report" or something, pls check your mail.

  3. #13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    A ticket has been filed:

    Bug 20846 - UI hangs or shows blank without even the Mail tab when sync with 4.5 server

    It looks like 0.58 only works with 5.0 server but not 4.5. Something is broken in compatibility. We are investigating. Thanks for all of your feedback!

  4. #14
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Downgrading to 0.53 then...

    Are the 0.55 or 0.57 usable you should I avoid them ?

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    0.55 to 0.57 should be the same as 0.58 as far as compatibility with 4.5 goes. Thanks!

  6. #16
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    I'll stick to 0.53 8)
    Merci.

  7. #17
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    We found the cause of the issue. Because most people inside of zimbra are using zdesktop with 5.0 server by now, this didn't get caught in time. Apologies for wasting everyone's time. We are working on a fix and keep folk posted on release data. Thanks for your help!

  8. #18
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Excellent, thanks a lot.

  9. #19
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hey Guys-
    Please keep an eye on the announcements forum. I've posted a note there, and as more info becomes available, I'll be updating that post

    Thanks for your help in finding this, and helping us troubleshoot!

    Thanks
    john

Similar Threads

  1. [SOLVED] newParent has no properties
    By selliott in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-2007, 01:36 PM
  2. _24d has no properties?
    By stormchas3r in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2007, 07:45 AM
  3. Parent has no Properties
    By rhostager in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2007, 12:22 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-07-2007, 12:44 PM
  5. Single quotes and properties files
    By Kafka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2006, 01:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •