Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Issues and impressions

  1. #21
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by rajahd View Post
    Bump... jjzhuang did you see my posts above? I think they may have gotten missed since I posted in between the post you replied to and your reply.
    Indeed, but I just replied now.

    * I noticed in "Message" view that double clicking a post does bring it up "full screen" in the main window, just like in the Zimbra UI. For some reason this feature does not work in Conversation view.
    This seems to work for me in both conversation view and message view. When you say it doesn't open full screen, what does it do?

    * Sometimes a tooltip will stuck on. This happens most frequently with the ones for dates. For instance, open a message then hover over the date after the "On:" heading. Every once in a while the resulting tooltip will fail to go away when you leave the date and at that point there is no way to get rid of it (sans the restarting of the programming).
    OK this is probably a bug. Is there a way you can consistently reproduce it? Please file a bug anyway.

    Is there a realease schedule for Zdesktop? Just curious. Thanks.
    Our plan is to release an update build to address a few major issues we found in build 1078. It should come out this week.

    The GA plan is not locked down yet, as it depends on the feedback we receive to the beta regarding features customers want. Thanks!

  2. #22
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    147
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jjzhuang View Post
    This seems to work for me in both conversation view and message view. When you say it doesn't open full screen, what does it do?
    When I double click a message in conversation view I get the visual bug - it does not open up the message in any fashion. Is this perhaps related to going against 4.5.10 instead of 5.x?

    I've filed a series of bugs. This is my first time recording bugs so forgive if I mis-set any information. Most notable...

    Deleting message causes conversation to disappear
    Bug 24524 - Deleting message causes conversation to disappear

    Horizontal divide control appears over logo
    Bug 24525 - Horizontal divide control appears over logo

    Not all conversation mode actions cross folders
    Bug 24526 - Not all conversation mode actions cross folders

    Deleted message still shows "normal" in conversation group
    Bug 24527 - Deleted message still shows "normal" in conversation group


    Hope this helps.

  3. #23
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    I've filed a series of bugs. This is my first time recording bugs so forgive if I mis-set any information.
    Actually you did very well. I can't do any better. The only thing I want to point out is for screenshots you can add attachments to the bug. This way you don't have to link to external servers which may become unavailable.

    Thanks for your help!

  4. #24
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    147
    Rep Power
    8

    Default

    More stuff.

    * I noticed in Bug 23561 - offline: when sync with a 4.5.x server, mail app is not enabled that pre-ZCS 5.x is not really being supported. May I suggest making this more formal? The Wiki says 5.0 is recommended for tighter integration and better performance but there is no mention that 4.5.x is "at your own risk". I'm wondering if many of the issues I have run into that you guys can not reproduce are because I'm going against a 4.5.10 server.

    (If any of the following are 4.5.x related please let me know and I will ignore them. If they are present in Zdestop against ZCS 5.x I would be happy to create bug tickets.)

    * GAL integration doesn't seem to be working. The only items that prepopulate the list when I start typing an address are ones which I've used before.

    * Appointment notifications are not getting flagged on the server. For instance, if I get a pop-up reminder that I have an appointment in 10 minutes and dismiss it the next time I log into the Zimbra web GUI I get a reminder for the same appointment. (I've ensured a sync using "Get Mail" prior to testing the web GUI.)

    * "Use standard (HTML) Version" doesn't seem to do anything. Clicking it causes the UI to go back to the Account list but then when I click "Go to Zimbra Desktop" I see no changes to the UI. Is this not implemented?

  5. #25
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    147
    Rep Power
    8

    Default

    And another item...

    * When downloading an attachment the download window never says complete or automatically closes even when the download is done. The progress bar continues to cycle and I have to manually close the small window.

  6. #26
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by rajahd View Post
    And another item...

    * When downloading an attachment the download window never says complete or automatically closes even when the download is done. The progress bar continues to cycle and I have to manually close the small window.
    This will be addressed in the next cut. Thanks!

  7. #27
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default Overall cool, but calendar alarms?

    Zimbra Desktop Beta 1's a great improvement over the web version, but what does a guy got to do to get an audible alarm for a calendar entry?

    If I use the web version, I get a pop-up, but no audible alarm, so it's useless unless I'm looking at the browser tab at that moment.

    In the Desktop Beta, there's no option for an alarm what-so-ever. (I'm connecting to a ZCS server)

    Help?

  8. #28
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    There is a plan to add additional visual and audible alerts in the future, but we have not decided in which release. Thanks for the feedback!

  9. #29
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default Can't accept a shared address book?

    Hi all,

    I've got another issue: we have a company address book that's shared out from one account.

    They sent me the share link and I tried to accept the share in Zimbra Desktop Beta 1.x and got the following error:

    An unknown error has occurred. msg: no such account: 210dc6a0-400d-4eec-a740-f7cb6ecf0689
    code: account.NO_SUCH_ACCOUNT
    method: CreateMountpointRequest
    detail: soap:Sender
    trace: com.zimbra.cs.account.AccountServiceException: no such account: 210dc6a0-400d-4eec-a740-f7cb6ecf0689 ExceptionId:localhost:btpool0-6...

    Help?

  10. #30
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Shared resources are not yet supported in zdesktop. We should definitely make the error message more user friendly. Thanks!

Similar Threads

  1. M3 first impressions
    By kollross in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-19-2006, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •