Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Search in Zimbra Desktop .78

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Yorba Linda, CA
    Posts
    89
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Search in Zimbra Desktop .78

    Hi all. I have an issue with search in Zimbra Desktop .78. I try a search term (like someone's last name, for example) that is contained in both the message itself, and the header, and Desktop fails to find the message. Often, it will find other messages that contain the search term I am looking for, but not the one I need. If I scroll through my inbox, I can eventually find the messages that I am looking for (they ARE there), but even after I have found them, they won't appear in a search. All of the messages ARE in the same folder (inbox). The same messages WILL show up in a search of Zimbra's online client, but not in desktop. This makes desktop much less usable. Is there a way to reindex my Desktop mail folders? Also, I am thinking of filing this as a bug, but I'd like to make sure that it is not just something odd with regards to my unique situation. Any thoughts?

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    See if you can reproduce on build 1083 - keep us posted.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    There was a search issue in 0.78. 1083 has fixed it. However in order to correct the search results, a resync is requried. To do so, reset the existing accounts after upgrading to 1083.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Yorba Linda, CA
    Posts
    89
    Rep Power
    8

    Default Ah-ha!

    Sounds great - it's downloaded and installed, now I'm resyncing. Will report in when ready.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Yorba Linda, CA
    Posts
    89
    Rep Power
    8

    Thumbs up Seems to work

    Beautiful. Seems to work as expected, pending additional testing. Thanks for being so responsive, guys! Call this one solved.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  2. Creating accounts problem
    By d64 in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 02-13-2008, 06:24 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 04:05 PM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 12:00 PM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-03-2006, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •