Results 1 to 7 of 7

Thread: Tags dont work in 1083

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default Tags dont work in 1083

    I can see tags.. but i cant apply tags to message. any one has this issue ?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    269
    Rep Power
    10

    Default

    By "apply tags", do you mean via drag-n-drop? If so, this is a known issue which has been fixed (not made available yet). A workaround is to use the tag toolbar button.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default

    i cant get access to the TAG option in the tool bar in it.. its like greyed out a little..

    any other ideas ???

    when is another major release is coming out/??

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    269
    Rep Power
    10

    Default

    How about right clicking on a message? There should be an option to tag in the popup menu.

    Not sure when a newer version will be out.. What version are you currently running?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default

    on some messages when i right click the TAG option is greyed out and others i get the TAG option .. but i can't apply or add a TAG for it comes up blank or the items come up Greyed.

    i am using FOSS 5.02 and Zimbra desktop 1083..

    i hope there is a fix for this..

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    Same thing here with 5.0.2 and build 1083. Tags work on drag and dop to the tag list but no option to right mouse and apply or apply from the dropdown on the menu.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    269
    Rep Power
    10

    Default

    Got it: Bug 25133 - offline: Tag toolbar/right click menu always remains disabled

    Next version of zdesktop should have this fix. Thx!
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Any update on the TAGS ?
    By drdre in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2008, 05:03 AM
  2. Tags and shared Folders
    By drdre in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-2008, 02:15 PM
  3. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 10:50 AM
  4. HELP- Making Zimbra work. after installation
    By hifriend1 in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2006, 07:43 AM
  5. Tags
    By manthrax3 in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 12-08-2005, 05:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •