Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: ZDesktop regularly "forgets" my signature

  1. #11
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    we fixed html signature sync already. what kind of problem you are having ?

  2. #12
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    NC
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jmhe View Post
    we fixed html signature sync already. what kind of problem you are having ?
    If I make changes to the HTML signature (color, font, etc.) it is displayed properly once saved, but when using the signature in an email or going back into Options and viewing the signature again the changes are not displayed. This is a direct edit of the signature in ZD. I receive an actual error referencing "prefMailsignature" when trying the same changes in the Ajax web interface (searching for more info on this error).

    Thanks,
    knitcap
    Last edited by knitcap; 02-13-2009 at 09:39 PM. Reason: update - direct edit in ZD

  3. #13
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    NC
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by knitcap View Post
    I receive an actual error referencing "prefMailsignature" when trying the same changes in the Ajax web interface (searching for more info on this error).

    Thanks,
    knitcap
    Issue is resolved. I made the same changes in ZD as I did in the Ajax client to resolve the "zimbraPrefMailSignature" issue and the changes are now saved in ZD.

    Thanks,
    knitcap

  4. #14
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    Do you still have the error? Can you paste it here? What changes you made?

    Thanks.

  5. #15
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    NC
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jmhe View Post
    Do you still have the error? Can you paste it here? What changes you made?

    Thanks.
    It was the one referenced in this thread:
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...signature.html

    I removed a portion of the signature to get it under the limitation. I will need to open a support request with my hosting provider to increase the value before I can add the additional information back to the signature.

    Thank you,
    knitcap

Similar Threads

  1. Apply signature from outside of zimbra.
    By artimus in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 12-15-2010, 12:25 PM
  2. zdesktop does not display messages on main screen
    By ilijastankovski in forum Error Reports
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2009, 08:11 AM
  3. Replies: 17
    Last Post: 05-03-2009, 06:57 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-15-2006, 12:23 AM
  5. Feature Request: signature from a file
    By Storm16 in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2006, 07:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •