Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Can't move filtered mail to local folders

  1. #31
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by vitich View Post
    Where I have to vote?
    It's fairly obvious on the bug report page.

    Quote Originally Posted by vitich View Post
    Just say - we will not fix this bug until 10000 votes ))))))
    That isn't the way product development works.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #32
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    17
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    It's fairly obvious on the bug report page.
    I voted yesterday.
    It is a basic functionality IMHO
    Last edited by vitich; 09-19-2012 at 02:05 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 07:47 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •