Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCS GAL Contacts not loaded, yet

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    237
    Rep Power
    6

    Default ZCS GAL Contacts not loaded, yet

    Hello,

    I installed ZCS and configured the domain as External Authentication, even the GAL, when I login into zdesktop or ZCS web mail client the contacts doesn't exist in the Global address List, also when I type any email address in the to field; the "Waiting for GAL" message appear and hide directly.

    Any help please?

    Cordially,

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    which version of zcs you are running?

    please make sure zimbraFeatureGalEnabled and zimbraFeatureGalSyncEnabled are both set to true in COS or user prefs.

    but anyway, you should first make GAL work for web mail - for which you can post a question in ZCS side of the forum. (this is zimbra desktop...)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 05-18-2008, 09:18 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 04-01-2008, 08:51 AM
  4. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •