Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42

Thread: Beta 5 build 1418 released!

  1. #11
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    168
    Rep Power
    7

    Default

    The select all option also does not work on a Linux system.

    I have also found that I cannot copy and paste from another browser window into the body of a new email in ZD, but can paste into a To or CC field....

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    In plain text or HTMl composer? If in HTML, could you try plain text? Then please file a bug about this with the details. Thanks!

  3. #13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by DJ Spencer View Post
    Hey guys,

    I keep trying to add the new Y! Calender Beta to my account, but when I go to the Switch site and click Get Started, it tells me:

    Considering I live 5 minutes from the Yahoo! HQ in Sunnyvale, I find this very odd. I thought it might be machine specific, so I tried it on both OSX 10.5.5 and Vista Business -- I'm getting nowhere fast.

    Any help? I can't stand GMail, and I'm still stuck in Outlook for my calendar because the old Y! one is a bit tedious.

    Thanks!
    -jason

    Are you using a different language? Where are you seeing the message? Can you send us a screenshot of the message? Thanks!

  4. #14
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    168
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by jjzhuang View Post
    In plain text or HTMl composer? If in HTML, could you try plain text? Then please file a bug about this with the details. Thanks!
    I will test this out and file a bug if necessary.

    What about the 'select all' check box issue?

    Regards,
    Sean.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by sdrury View Post
    I will test this out and file a bug if necessary.

    What about the 'select all' check box issue?

    Regards,
    Sean.
    Somehow it works for me. But if you can consistently reproduce it, please file a bug with all the information.

    Could you also try using firefox on ubuntu? You can use the following url:

    http://localhost:7633/zimbra/desktop/login.jsp

    That way we can isolate the issue if it's a prism specific problem.

  6. #16
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sunny SoCal
    Posts
    18
    Rep Power
    6

    Post

    Quote Originally Posted by DJ Spencer View Post
    Hey guys,

    I keep trying to add the new Y! Calender Beta to my account, but when I go to the Switch site and click Get Started, it tells me:

    Considering I live 5 minutes from the Yahoo! HQ in Sunnyvale, I find this very odd. I thought it might be machine specific, so I tried it on both OSX 10.5.5 and Vista Business -- I'm getting nowhere fast.

    Any help? I can't stand GMail, and I'm still stuck in Outlook for my calendar because the old Y! one is a bit tedious.

    Thanks!
    -jason
    How odd! When I clicked on the link it'd send me to nada, totally empty. I'm going to guess something's going on @ Yahoo, because after posting the concerns here it worked. However, I think something's still goin' on over there because my Zdesktop hasn't been able to get "online" w/ Y! all day. Yesterday was fine [nice lil' green dot next to "New Folder"] but today's been offline, sends emails okay tho!

    One thing I did was: enabled debug logging > Validated/Saved TWICE > then I clicked sync Y! cal... and it worked. Dunno if that gives more info?
    Be the change you want to see in the world... go MAC!

  7. #17
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    are you still offline right now? if you are, please send us the last debug trace section in <install>/log/zdedsktop.log.

  8. #18
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    168
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by jjzhuang View Post
    Somehow it works for me. But if you can consistently reproduce it, please file a bug with all the information.

    Could you also try using firefox on ubuntu? You can use the following url:

    http://localhost:7633/zimbra/desktop/login.jsp

    That way we can isolate the issue if it's a prism specific problem.
    Hi - I have tried it using the url you mentioned and the problem still exists. I am unable to 'select all' on these 3 machines:

    - Ubuntu Desktop 8.10 in both the stand alone program and the browser interface (ZD).
    - Vista Business Laptop
    - Vista Ultimate PC

    Regards,
    Sean.

  9. #19
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    OK, please file a bug.

  10. #20
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    168
    Rep Power
    7

    Default

    Ok so I have opened a bug and it now shows as resolved - however the issue is not resolved at my end on multiple platforms - I'm at a loss as to why it does not work??

    EDIT: I must add that the 'select all' works perfectly in the Web Client...

Similar Threads

  1. Beta 4 (0.91 build 1338) released!
    By mmorse in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2008, 07:19 AM
  2. Zimbra Desktop Beta 2 Released!
    By mmorse in forum General Questions
    Replies: 19
    Last Post: 06-27-2008, 06:32 AM
  3. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 03:24 PM
  4. ZCS 3.0 Beta 3 Update Released
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 27
    Last Post: 01-22-2006, 02:11 PM
  5. ZCS 3.0 Milestone 3(aka Beta 3) Released
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 26
    Last Post: 01-18-2006, 12:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •