Results 1 to 5 of 5

Thread: Shortcuts (ctrl - q to attach message) not working in build 1418

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default Shortcuts (ctrl - q to attach message) not working in build 1418

    Hi,

    I'm running the latest 1418 build in Firefox on Windows Vista

    Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.0.1) Gecko/2008072406 Prism (zdesktop/0.92)

    My problem, is that I use keyboard shortcuts extensively and they seem to have become a little flakey since I upgraded. Specifically:

    When composing a message, I usually attach a file by using the ctrl-q combination. However, when doing this with the 1418 build the button combo seems to cause the entire application to close down.

    I would appreciate if someone could point me in the direction with regards to resolving/reporting this issue.

    Thanks,


    Dominic

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1,688
    Rep Power
    11

    Default

    could you file a bug first? thanks!

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    168
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by dash86no View Post
    Hi,

    I would appreciate if someone could point me in the direction with regards to resolving/reporting this issue.

    Thanks,


    Dominic
    File bugs here Dominic: Bugzilla Main Page

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by sdrury View Post
    File bugs here Dominic: Bugzilla Main Page
    Many thanks sdurury,

    I have filed the bug here: Bug 33826 – Shortcut "ctrl - q to attach file to message" not working in build 1418

    I hope this is ok.

    Thanks,


    Dominic

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    6

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 01-04-2009, 11:53 PM
  2. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  3. Away Message not working?
    By alte in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2007, 08:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •