Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Zimbra Desktop Spell Checker not catching most errors

  1. #11
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    no, that's not a problem. persdict.dat is user dictionary file.

    can you answer my the other post: http://www.zimbra.com/forums/general...ml#post139956?

    Quote Originally Posted by christinesf View Post
    I just checked, and I do not have the following file under profile:
    persdict.dat

    I also ran a search on the entire Zimbra DT folder and could not find it. So, I am assuming that is the problem?

  2. #12
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    click on the gear menu button on the lower-right corner->Tools->Error Console. do you see any errors in error console? (warnings are fine).

    by the way, for mac/win users, shfit-f6 brings out the gear menu.

    Quote Originally Posted by bbarrons View Post
    update to the last post. the spell checker works as stated by zimbra on the windows xp box. all mispelled words are found without a problem. So, it seems that the spell checker is not working on my ubuntu box as well as my wifes ubuntu box ( version 9.04)

  3. #13
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    115
    Rep Power
    8

    Default

    jmhe,

    I was the one who installed ZD on christinesf's new MacBook. It's a clean install running 10.5.7 with ZD 1.0 build 1593, locale US English. Previously, she apparently had the same issues on a Mac Mini running 10.4.x.

    I'm running ZD build 1593 on a MacBook Pro with 10.5.7 with none of the spelling issues reported. I've heard of the same problem from others, but not seen it. My guess was that they had added those words to their dictionaries too, but they've sworn they haven't.

    Seems that this is a bug that isn't consistent across, even on the same platform.
    Last edited by mlanner; 06-03-2009 at 09:50 AM.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    115
    Rep Power
    8

    Default

    Has anyone had any luck on figuring this out?

  5. #15
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Has there been any resolution to this problem?

    I am running Zimbra Desktop build 1593 on WinXP and am experiencing the same thing that bbarons described, where the first mispelling is underlined but all others are not underlined. When I fix the underlined misspelling then the next one is underlined until I fix that one, and so on.

    I'm not sure if this is relevant, but I see two instances of the following error in the error console:

    Error: gAddonRepository is null
    Source File: chrome://mozapps/content/extensions/extensions.js
    Line: 613

Similar Threads

  1. Upgrade to ZCS 5.10
    By blozancic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2008, 09:03 AM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 06:16 AM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 04:48 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 07:39 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 01:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •