Results 1 to 3 of 3

Thread: Installation ZD to 2nd user on MAC

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Installation ZD to 2nd user on MAC

    Hi,

    Downloaded and installed Yahoo Zimbra Desktop. While I installed with little problem to one user, I am unable to install to a second user / profile. Looked at your FAQ and provides no answer.

    I am a MAC user - running OS X 10.5.7.
    The 1st install was done under root /Users/<username>/zimbra/zdesktop
    On the second install it will not accept as localconfig.xml is restricted in directory /Users/<username>/zimbra/zdesktop/conf/

    While the icone Yahoo Zimbra Mail is in the application folder, I double click logged as the 2nd user but the program does start.

    Any advice will be most appreciated.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Found a past reply in June 09. ZD only allows one user install.
    Clearly not practical when you have several users on a single desktop. Any chance to have this as part of the next release???

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Lennkic View Post
    Found a past reply in June 09. ZD only allows one user install.
    Clearly not practical when you have several users on a single desktop. Any chance to have this as part of the next release???
    Search bugzilla for any features that you want implemented and vote on them, if there isn't a feature request then file a new RFE (and vote on it).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. [SOLVED] mysql.server not running
    By king0770 in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 07-25-2009, 03:07 PM
  2. [SOLVED] install zcs 6 beta1 / centos 5.3 - LDAP FAIL
    By powrrrplay in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-24-2009, 09:15 AM
  3. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 02:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •