Results 1 to 2 of 2

Thread: Users missing in GAL?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    7

    Default Users missing in GAL?

    Hello,

    I have just added a second domain to Zimbra. It is going off of the same server as the first domain. I have added users to the second domain and they have an alias at the first domain. I'm running into a problem with the GAL though, it doesn't appear either domain can use the GAL from the other. Is there a way to merge these GALs?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    You can make each domain search the root of the GAL rather than strictly the domain itself.

    Ajcody-Notes-ServerGAL - Zimbra :: Wiki

    It doesn't so much "merge" the GALs as it allows the domains to see a truly "global" address list.

Similar Threads

  1. [SOLVED] upgrading to latest 4.5 release
    By ak2009 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2009, 09:08 AM
  2. 4.5.11 to 5.06 Migration Suggestion
    By newmember in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2008, 07:59 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-29-2007, 12:57 PM
  4. Testing restore on OSE with missing users upon completion
    By dmmincrjr in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2007, 08:29 PM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •