Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with search function

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default Problem with search function

    Hello everyone

    i have been using Zimbra for a while and i am happy about this great product

    however I have encountered recently a problem I used to have with it that miraculously had disappeared...

    the search function does not work anymore... even when carefully applying the advanced settings it usually returns "no result found" whereas my mailbox has more than 2 GB of emails!!!!

    I think it can now only perform exact match (gmail would not be found in *@gmail.com string) and only for the so many messages part of the open page (100 per page in my case)

    does any one around have faced the same problem? do you know how to solve it?

    thank you very much because the search function is usually so useful and it is very frustrating

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default Problem with search function

    Even I am facing this problem with the search function where it searches only for exact matches.

    If I search the word director, the word PowerDirector will not show up.

    Additional features desirable (Bug 42708 added).

    In advanced search, there is no way to select / deselect ALL folders all at
    once. I have to click them one at a time. Having this ability will be very
    useful.

    It will be very useful to also have the default search behavior to be
    modifiable as part of configuration options.

    Configuration can have the additional options like

    - Whether default behavior to allow search in ALL folders or only selected
    folder.
    - Whether case sensitive or case-insensitive search to be used.
    - Whether partial / exact phrase search to be used.

    The above options should be also available as part of advanced search so that the default behavior can be overridden when required for specific searches.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    the thing that surprise me most is that it used to work just fine and I have no idea what happened for it now to default to exact search

    same thing for the range it used to be all the folders by default (except trash for which there was a specific box to tick) and now I have no idea what is the searched area at all

    but what surprised me most is that it happened suddenly

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    by the way

    the search function kind of restarted to work just as suddenly

    very strange

    and the results are sometime exhaustive sometime not, for hard to fathom reasons...

Similar Threads

  1. [SOLVED] Forum Search Problem
    By y@w in forum /etc
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2008, 02:08 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-08-2008, 03:01 PM
  3. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •