Results 1 to 3 of 3

Thread: mailto links not working in ZDesktop 2.0 Beta 1

  1. #1
    tonyawbrey Guest

    Default mailto links not working in ZDesktop 2.0 Beta 1

    Has anyone been able to get mailto links to work using zdesktop 2.0 beta 1? I am running it on Vista and check the box to make it the default mailto handler under preferences and save it but it doesn't seem to do anything. Also, every time I go back into preferences it is then unchecked. I also don't see zimbra as an option under Default Programs in Windows.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    830
    Rep Power
    8

    Default

    yes, that's a known bug for zd2 beta1. we are working on that. thanks.

    Quote Originally Posted by tonyawbrey View Post
    Has anyone been able to get mailto links to work using zdesktop 2.0 beta 1? I am running it on Vista and check the box to make it the default mailto handler under preferences and save it but it doesn't seem to do anything. Also, every time I go back into preferences it is then unchecked. I also don't see zimbra as an option under Default Programs in Windows.

  3. #3
    tonyawbrey Guest

    Default

    Great, thanks for response!

Similar Threads

  1. Zimbra Desktop 2.0 Beta 1 Sync Failure
    By thomaspatko in forum Error Reports
    Replies: 4
    Last Post: 04-02-2010, 07:50 AM
  2. Zimbra Desktop 2.0 Beta Shared Folder issues
    By Mark74 in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2010, 11:38 PM
  3. Is Zdesktop 2.0 Beta aailable for download ?
    By Aderium in forum General Questions
    Replies: 7
    Last Post: 02-09-2010, 10:49 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-14-2009, 05:47 AM
  5. new message window is completely blank after clicking mailto links.
    By rich@specialai.com in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2008, 03:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •