Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] "Unauthorized Access" when starting zdesktop 2.0beta1 on Ubuntu Li

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    90
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] "Unauthorized Access" when starting zdesktop 2.0beta1 on Ubuntu Li

    Hi,

    I installed zdesktop_2_0_beta1_b10343_linux_i686.tgz on Ubuntu 9.10 with my own user.
    When starting I get an a Prism window with nothing in it but the text:

    Unauthorized Access

    Please advice.

    -Bart

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    90
    Rep Power
    9

    Default

    I still had the old zdesktop running...
    Problem is solved now.

    -Bart

Similar Threads

  1. upgrade broke server :Unable to connect to the MTA
    By esb123 in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 05-02-2012, 01:20 PM
  2. Get emails out of zimbra or get it working again?
    By kingfeanor in forum Migration
    Replies: 9
    Last Post: 11-25-2008, 01:02 AM
  3. Intalation Zdesktop 0.84 build 1119 Linux Ubuntu
    By ivanson77 in forum Installation Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2008, 07:46 PM
  4. Antivirus suddenly stop
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 03-27-2007, 05:05 AM
  5. Zimbra on Debian?
    By omry_y in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2005, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •