Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with background service

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Rep Power
    5

    Default Problem with background service

    I have installed Zimbra desktop on a Win XP connected to a Samba Domain .

    When i log off the user from the windows and relogin than i can not load the profile from the server bacause there is Zimbra background service already running and has locked files.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Which version of Zimbra Desktop are you using? ZD2.0 beta 1 or the current released version?

    If you are using the released version try installing the ZD2 beta, it changes quite a few things related to how the services work and how user data is stored to better work in environments like that.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Rep Power
    5

    Default

    I am using the current release version. But i am going to thest the beta thank you for that tipp. Is the beta stable enough to use it in production enviroment??

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by alexebner View Post
    Is the beta stable enough to use it in production enviroment??
    Yes it is, but you should always treat any Beta release with caution and backup your data regularly. Obviously if your mail is left on the Zimbra server then you're not likely to lose data but I'd still suggest a regular backup.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    47
    Rep Power
    5

    Default

    i cant find the 2.0 beta
    where can i download it ?

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by alexebner View Post
    i cant find the 2.0 beta
    where can i download it ?
    Read the Announcement 'sticky' in the ZD/General forum for details and links.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 06-16-2009, 12:04 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-01-2009, 01:46 PM
  3. smtp table lookup problem
    By s_c_johnson in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-21-2007, 06:46 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-05-2007, 07:25 AM
  5. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 11:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •